Tämä tarina kertoo toisesta Legacy Challenge-suvustani, Seilosista. Jos et tiedä, mistä LC:ssä on kyse, kehotan vilkaisemaan Ninan kirjoittamaa sivua, linkin löydät tuosta vierestä. Ja nyt, saanko esitellä: SUVI SEILONEN! (niin muuten, pahoittelen kuvien huonoa laatua. Kai se paranee ajan mittaan!)

321006.jpg

Suvi Seilonen oli ihan tavallinen nuori nainen. Suvin vanhemmat olivat miljonäärejä, jotka eivät hyväksyneet Suvin teiniaikaista seurustelua, vaan päättivät olla antamatta mokomalle tuhlarille enää senttiäkään. Kunnalta Suvi sai köyhänavitusta 20 000 simoleonia, mutta se riitti vain juuri ja juuri tontin ostoon. Tyttö rukka.

321019.jpg

Ja tälläisen kyhäelmän hän sai aikaan niillä 4800 simoleonilla, jotka tontin oston jälkeen jäi. Kyllä tuo kai kelpaa toistaiseksi.

321021.jpg

Suvi rupesikin opiskelemaan siivoamista, koska sitä tarvitsisi jostain syystä armeija-alalla. Outoa.

HUPS!!! Yks kuva on kadonnut tässä välissä, siinä on naamapotretti Matias Pelkosesta, joka on mielestäni täydellinen aviomies. Koettakaa kestää.

321022.jpg

Muuan Matias käppäili Suvin tontille. Suvi olikin ihan otettu, ja rupesikin heti hieromaan tuttavuutta Matiaksen kanssa. Matias ilmoitti pitävänsä Suvin paljaasta vatsasta (?) kovin paljon. Sanoisinko että äärimmäisen paheellista. Yök. Suvi, mieti uudestaan, kenet haluat mieheksesi. Paitsi että haluan noi nenägeenit (jotka on melkein täydelliset) sukuun. (Okei, tuunustan. Oon seko.)

321032.jpg

Suvi rupesikin hieromaan lähempää tuttavuutta Matiaksen kanssa...

321035.jpg

Ja tähän se sitten johti. Toivottavasti suhde kohenis nopeesti...

321036.jpg

"Voi miten paljon rakastan sua Matias!"

"Joo kulta, voisitkohan hypätä vähitellen alas..." Joku TIETTY henkilö ei ole yhtään romanttinen. Tylsää.

321038.jpg

Pusipusi vaan. Söpö pari.

321040.jpg

He ehtivät vähän valssaillakkin. Se jos mikä oli Suvin mielestä tylsää, Matias talloi koko ajan varpaille. Auts.

321041.jpg

Suvi pyysi Matiasta muutamaan yhteen. Miehellä ei ollut mitään sitä vastaan. Onneksi. Muuten Suvi olisi vetänyt keilapallon nenäänsä. Ja siitä ei olisi hyvää seurannut. Fiksu jätkä.

Miten suhde jatkuukaan, se selviää ensiosassa, joka ilmestyy joko huomenna aamulla tai sitten uuden vuoden jälkeen. Joskus.