HUOM!!! K-10!!! Täällä näkyy sen verta kamalia kauneusvirheitä, ainakin yhdellä pärställä, että painajaisia saa vähemmästäkin. Ja pari kuolemaakin saattaa esiintyä...  Ja koska ette kuitenkaan lukenut tota äskeistä, tässä on uusi osa. Enjoy.

482986.jpg

Otto alkoi olla sen verran kipeä, että hän tarvitsi oman sairastuvan, ettei tartuttaisi Enniä tai pian kasvavia kaksosia.

482990.jpg

Ennen kaksosia kuitenkin kasvoi... kukas muu kuin Nappula. Aikas söpö vielä vanhanakin.

482993.jpg

Enni piti siitä vielä enemmän vanhuksena. Voiko se olla mahdollista, Enni on koko ajan täyttämässä sen ruokakuppia tai opettamassa tai tekemässä luoja ties mitä.

482994.jpg

Muistanette mitä sanoin kaksosten synttäreistä. Viola kasvoi hienostuneesti vessassa. Ai että on nätti! Tavoitteekseen hän sai mammonan, typerä noppa. Elämäntoive on saada kuusi lemmikkiä kohoamaan uransa huipulle. Että sellaisia.

NYT SIMMUT KIINNI KAIKKI ALLE 10-VUOTTA OLEVAT!!!

482995.jpg

Niin siis tämä on Tommi. Joka kasvoi teiniksi. Yök. Sori. Mutta se on monsteri.

482996.jpg

Violan uusi staili. Aikas nätti, eikö? Minä pidän.

482997.jpg

Enni! Mitäs äiti sanoikaan saksien kanssa juoksentelusta?

483009.jpg

Ja niin siinä sitten kävi. Enni kaatui saksien kanssa. Otto vaan meni pillittämään siihen viereen, ja olisi voinut vaikka vakuuttaa, että itse herra Viikatemies liihotti kohti elotonta Enniä.

483010.jpg

"Byääh! Äiti, iskä ja Enni kuoli kaikki! Minä olen seuraava, aivan varmasti! Onneksi lapset ovat jo sen verran isoja, että selviävät ilman minua!" Otto. Älä nyt haudo epätoivoisia.

483011.jpg

Ehei, Otto! Mitä kuvittelet tekeväsi? Oletko ihan psyko? Vaimosi kuoli! Ja sinä juhlistat sitä juoksemalla itsekkin saksien kanssa?

"Mä tahon Ennin luo!" Voi nooita simejä. Ja sehän johti...

483036.jpg

Lapset meni kouluun, ja viikatemies tuli päivänvalossa hakemaan Oton Enninsä luo. R.I.P.

483038.jpg

Selvittyään ensi järkytyksestä löydettyään isänsä haudan oven edestä Viola soitti yliopistolle. Sai hän muutaman stipendinkin, koulun arvosanasta ja orpoudesta.

No niin, tähän loppuu. Kommentit enemmän kuin toivottuja.