Lueskelin tässä muiden legacyjä, ja kuulin esimerkiksi että Loviisan perilliset lopetettiin häiriköiden takia, samoin Sipsilä. En tajua, minkä takia kaikkien sims-vihaajien täytyy tulla lukemaan ja häiriköimään. Kuten Yavanna kirjoitti Liljavirtain maailman viimeisimmän osan kommentissa:

"HUOMIO!!!

Laitanpa tännekin huomatuksen netissä liikkuvasta ilmeisesti simsiä vihaavasta itsekeskeisestä kakaraikäisestä häiriköstä, jonka elämäntehtävä tuntuu olevan vain muiden kiusaaminen.

En tiedä onko kyseessä sama tyyppi, mutta härikkö on iskenyt ensin Sipsilään ja lyhyen ajan sisällä Loviisan perillisiin, jotka molemmat ovat nyt lopetettu.

Sipsilässä tuo häirikkö oli kuulemani mukaan saanut jostakin ylläpitäjän salasanan tietoonsa ja oli tämän nimissä kirjotellut törkeyskiä ja rivouksia ja muutellut paikan otsikoita melko hävyttömiksi.
Oletan että jotain samaa on tuolla Loviisan perillisissäkin käynyt.

Eli olkaa varuillanne, pitkää omia blogejanne silmällä ja pistäkää sana eteepäin, että tuo ääliö saataisiin kuriin ja pois nettiä pilaamasta."

Minä ainakin aion. Jos joku kehtaa tulla häiriköimään, sanoisin että painu syvälle sanonko minne. Toivon että mahdollisimman moni lukee tämän ja kertoo eteenpäin. Tehdään yhdessä parhaamme että saisimme kirjoittaa rauhassa!

T. Pikkuipana

P.S. Tämä aihe saattaa tuntua aika mitättömältä nyt kirjoitettuna, mutta miettikää sitä kun se/ne hyökkää sinun blogiisi!