Nyt on käynyt niin, että meidän kone sekosi. Poisti kaikki kuvat. Sekä pelin että digillä näppäillyt. Mutta siis, peli on vielä kunnossa. Joten kerron mitä tapahtui.

  Viola meni yliopistoon (Tommi vahti taloa) ja oli ostanut itselleen kaikki tarpeelliset tavarat jo kotona ja rahtasi ne repussaan yliopistolle. Siellä hän tapasi Riki Kokkilan. He rakastuivat ja rupesivat seurustelemaan. Riki meni ihan vapaalla tahdolla flirttailemaan eräälle idiootille cheerleaderille, ja siitäkös Viola suuttui. He erosivat. Sitten Viola löysi uuden rakkaan Anssi Joskun (mikä toi sukunimi muka on?), ja he rupesivat seurustelemaan. Viola valmistyi yliopistolta, sai arvosanakseen L:n, ja muutti kotiin. Monsteri lähti yliopistolle. He menivät naimisiin (siis Viola ja Anssi). Siellä Anssi sai Violan raskaaksi, ja heille syntyi pikkuinen poika, joka nimettiin Idols-finalistin mukaan Panuksi. Anssi meni haamusaarelle eikä suostunut tulemaan pois. Illan tullen tuli Matias, joka sanoi Anssille PÖÖ! ja Anssi kuoli. Sitten Viola löysi uuden rakkaan. Mr. Bigin, jonka nimeä en muista, ei muuttanut taloon, mutta Viola tuli kuitenkin raskaaksi hänelle. 

  Sitten syntyi poikalapsi, nimeksi hänelle annettiin Markus Blomin (joka myös on ihana) mukaan Markus. Panu kasvoi taaperoksi, ja ryhtyikin leikkimään leluilla, kunnes melkein kakki taidot olivat kahdeksassa. Kaikki mitä taaperona voi saada (eli ei ruoanlaittoa, mekaniikkaa tai kuntoa). Ja Markus kavoi taaperoksi. Ja Panu kasvoi lapseksi. Ja jatkoi opiskelua. Sitten kasvoi Markus. Nyt molemmat on lapsia.

Jatkoa tulee kunhan pääsen pelaamaan. Eli siis ehkä ensi viikolla.